na Révové planetě...
Anotace: ...když mám plno vin...rozpouštím je v zemi vín...
Žijí tam hrozny a hrozenkyně,
děti jsou hroznové kuličky
Bytí tam prochází lehce a líně
všici jsou veselí
dědové i babičky…
Na chvíli zastavil jsem
žil jsem tam
Přes den jsem plaval ve víně
večer jsem popíjel v kolibě…
i Čas se tam často zastavil
aby se s námi pobavil…
Byly tam šoumenky Víněnky
skákal jsem s nimi na žíněnky
Také jsem sjížděl horempádem,
jejich šumivým vínopádem
A když jsem ovíněn vyplaval,
perlivý aplaus mi v hrdle klokotal…
Jó sranda tam byla pořádná
starosti zmizely do prázdna
Když jsem se balil
a musel zas jet,
dali mi s sebou révový květ
Voní prý stále náladou usměvavou
Ti kdož si přičichnou
těm očima proskočí jiskřičky
veselost zaplaví dušičky
tvářičky zrudnou
a radostí vzplanou!
tak zase někdy
Na shledanou...
Přečteno 247x
Tipy 14
Poslední tipující: pejrak, monterka, labuť, okapovaroura, NikitaNikaT., Lota, Bíša, igniss, SZN
Komentáře (7)
Komentujících (7)