drogy zatemňují naši mysl, ale dávají ji něco po čem touží a nedokáže to pojmenovat, to pak nutí k dalšímu užívání, každý z nich má něco jiného, pro někoho je to potom pouhá závislost pro někoho osvobození..
17.07.2008 17:08:00 | anima alba
Ten obsah je pro mou poetickou duši hodně drsný. Ale jinak je to báseň skvělá.
Rytmická a super zveršovaná. Dávám ST.
08.07.2008 12:10:00 | danaska
velmi zajimavy, akorat bych to odslokokovala...jinak ten refrem nebo jak to mam brat, tak to me spise pripodobnuje pisen nez basen..??
jinak ac trosku morbidni, tak se mi to libi...
cit pro rym mas a rytmus je taky v poho
08.07.2008 12:09:00 | saddova