Míjení

Míjení

Anotace: ...

Zvát toto dění životem?
Sekyrou lebku rozetnem
a budem bez děje.
Mraky dál budou plouti
nad srdcem, jež se rmoutí,
byť tvář se zasměje.

List sesněžil ze zelené,
do barvy hlíny, rakve, kamene.
A zase se nic nemění.
Oni byli, co jsme my.
My budem, co oni jsou – v zemi.
A zda-li už teď nejsme v nedění...?
Autor Žiťa, 08.07.2008
Přečteno 238x
Tipy 2
Poslední tipující: Dedillope
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí