Vždyť jak pohlazení rukou,
tak i naše srdce tlukou,
je krásné je mít ve svazku,
tvořeny jsou pro lásku...
14.07.2008 07:29:00 | zzlatý
krásná :)... nalezení prvotního smyslu života a nejprvnější funkce rukou :)
12.07.2008 17:39:00 | prostějanek
máš pravdu...každé hezké pohlazení dokáže vyvolat úsměv, je to malé kouzlo :-))
08.07.2008 20:53:00 | Lorraine
to je škoda, že jsi si mě s někým spletla...každopádně jsi se spletla pro mě moc hezky...klidně se pleť a posílej dál "bomby"..:-))
08.07.2008 15:10:00 | el viento
teda...asi sem si tě s někým spletla...ale to nevadí. Platí to i pro tebe - pro tuhle báseň...krátká dobře časovaná bomba...ta včerejší byla delší...ale taky bomba:-)
08.07.2008 15:01:00 | monterka