nikdy nic a od nikoho nečekej...praví stará moudrost...vyhneš se tak zklamání...ale je to moc hezká básnička a ty pravděpodobně víš, o čem mluvíš...:-))
24.07.2008 09:34:00 | shakespeares
rekla bych, ze velmi povedena...dobry napad se ma vzdy ocenit, takze tipas :-)
08.07.2008 13:38:00 | saddova