Den Š
Za drobného deštíku,
čekám Tě bez deštníku.
Dobrý den stal se před lety
bylas zrozena na svět onehdy.
Žes tolik křičela ,to nevadí,
vítala ses pořádně; a to plačí!
Vyrostla jsi do veliké krásy,
líbal bych Tvé rty i vlasy!
Budu pokaždé čekat dychtivě
až probudí se modré oči Tvé,
usmějí se na svět,na mne!
Proto krásné narozeniny mej,
at dnešek je pro Tebe nej!
Přečteno 260x
Tipy 2
Poslední tipující: snupicek
Komentáře (0)