- PONDĚLÍ 8.července 2008 -
°°
prsty deště
ve strunách podvečera
v moll ladí flamenco
jen tak tiše si pro sebe říkám:
- zavolej milá -
- prosím . . .
. . . zavolej mi - . . .
postojím u okna
pro Tebe hledám
těch pár chvil
kdy mohu nebýt sám
slyšíš . . . ? . . .
hraje nám Segovia
objetí
polibek
pár kroků tam
a pár zase zpět
- Milá,
- Smím prosit Tě o tanec ? -
Tak jako tenkrát
byl to Madrid . . .
anebo Sevilla ?. . .
. . . už ani nevím
památkou na tanec
zůstává Jeník
Stojí vedle mne
a dloubá mě do žebra
- tatínku bude duha . . .
. . . pojďme se podívat ven . . .
°°
Přečteno 367x
Tipy 20
Poslední tipující: Hančí, Noc17, Marťafon, Romana Šamanka Ladyloba, spare, Lota, okapovaroura, vapiti, Myrja, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)