Rytíři v zlatavé zbroji,
opusť svůj post tam na orloji,
to na chvíli jen zakletý byl čas,
by ti vrátil krásu krás…
Lásku si přece nemusíš zasloužit,
stačí jen milovat, vytrvat, taky chtít,
pak tisíckrát dostaneš zpátky,
čeho ses vzdal z čisté lásky…
03.01.2020 17:38:24 | Lili Starr