Noční bolest
Anotace: tak trochu o mne...
Proč říkám si „Noční bolest“,
je to můj malinký protest.
Nechci, aby tolik lidí v noci se trápilo,
ze strany na stranu bolestí se dávilo.
Rozhozený city a všechny myšlenky,
jen díky kopačkám od Petra či od Lenky.
Rozchody bolí a budou bolet dlouho,
protože jsme neprožívali lásku pouhou.
Ale zvedli jsme ji do vyšší dimenze,
můžeme o ní psát klidně kladné recenze.
Ale nechci ať lidi v noci zžírá trest,
proto píšu o životě jako „Noční bolest“.
Přečteno 381x
Tipy 1
Poslední tipující: Azazen
Komentáře (1)
Komentujících (1)