Anotace: Ticho které ruší jen
nu... tohle je asi nejlepší co jsem od tebe četla... ale... něco se mi tam příčí.)) možná to s toufeťačkou a abstákem... nevadí mi že to tam je, ale vadí mi, jak je s tm naloženo... tak nějak... neuměle.. drhne mi to tam tak trochu.)) ale jinak dobré.
30.11.2008 21:31:00 | Já Esther Ruth