princezna, co chtěla žít jinak?
Anotace: ehm... Co k tomu napsat, snad jen další pokus a omyl? Posuďte sami...
Oblékni mě do šatů růžových
Na krk zapni perly
/zatížené olověnou koulí/
na nohy obuj mi střevíčky s perlami
a čelenku…
/se závojem černým/
dokonalá dívenka z předních stránek časopisů
vymodlené dítě doufajících rodičů
/spících pod růžovým nebem/
Odsouzená do světa dobrých mravů
…
Mít dané pravidla
Co smím a co zase ne
Ubozí namyšlení lidé
Co scházejí se na čaji o páté
/zvedá se mi z Vás žaludek/
Rozbiju panenku z porcelánu
Roztrhnu provaz okolo bílého krku
Střevíčky s perlami zahodím daleko
A uteču
/jen tak naoko/
Do svýho pokoje s černými zdmi
Do pokoje mladičké princezny
Která nechtěla žít ve světě pravidel a utekla…
/zbourala zeď zákonů společnosti/
a tím sama sebe poslala před bránu pekla…
Přečteno 303x
Tipy 3
Poslední tipující: Kikay, Sukuba, Caracol
Komentáře (3)
Komentujících (3)