Nesmrtelnost
Za horkých letních nocí,
pavučina upředena z tvé moci.
Svůj pohár vypiji až do dna,
změním se, nebo budu stejná?
Nesmrtelností touha ukojená.
Však v životě zemském je touha živá.
Dotknu se hvězd dnes,
nebo až za stovky let?
Když vše se vrátí v dobro,
jaký smysl má ta cesta?
Přečteno 338x
Tipy 9
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, okapovaroura, Belmon, Bíša, carodejka
Komentáře (2)
Komentujících (2)