Bělička
Anotace: tak trochu taky rybí
Říkal jsi "neboj se, já tě chytím,"
když lákals´rybičku do svých sítí.
Chytla se bělička na návnadu,
netušila v tvých slovech zradu.
Teď už je rybka v síti,
slzy jí v očích svítí.
Věřila bělička, věřila,
na slovíčka se chytila.
Přečteno 276x
Tipy 5
Poslední tipující: el viento, Iva Borecká, Lota, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)