Věř
Anotace: ....Pleskotce24...
svět je k tobě krutej
jsi poutník někde ztracenej
svět se k tobě otáčí zády
život ti dává kruté rány
svět se ti boří
slzy ti kapou z očí
máš pocit,
že jsi sama
že tvá partie
je dohrána
/ nebo prohrána/
přesto neztrácej víru
vzchop se
naber sílu
ze země se zvedni
věř ve štěstí
máš mou podporu
i když to mnoho není
věř, vše překonáš
opět se rozední
přijde nový den
sluncem prosvícen
nová naděje
co smutek zabije
Copyright © 2008,Caracol
Přečteno 473x
Tipy 22
Poslední tipující: pejrak, čertíček, drsnosrstej kokršpaněl, Megalo'R, okapovaroura, .K.r.i.s.t.y., pleskotka24, enigman, mamina, Bíša, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)