Prostě jak
Anotace: vyjádření bezmoci
JAK???
…rozbít ořech bez louskáčku?
…bez vody umýt naběračku?
…oloupat pomeranč bez nože?
…očistit pantofli bez rohože?
…zamilovat se bez protějšku?
…mít spodek bez hořejšku?
…osladit bez medu?
…chladit tě bez ledu?
…běhat bez nohou?
…být trojce bez obou?
…poslouchat hudbu bez uší?
…tohle zvládnout nikdo netuší? …
Přečteno 418x
Tipy 5
Poslední tipující: 6thSun, 0-0, Caracol, Janetee
Komentáře (2)
Komentujících (2)