Pomatená kráska a romantické zvíře
Příteli,
Zpijem se flaškou
finské vodky,
Černý lak na nehty,
A pod oči
- pastelkou si namalujem kruhy
Konec nevinnosti;
„zpití jak lordi“
Vrávoráme
Zpívajíc příběh osamělého vlka...
Četla jsem
Četla tu story o zvířeti,
(o tobě v něm a o něm v tobě),
O lásce, kterou mít nebudeme
________________________
Na doraz....
Spíme, jak klubko zmijí
Bez chtíče
Přečteno 344x
Tipy 15
Poslední tipující: Beepat, hanele m., Maura, monterka, Metcheque, okapovaroura, Severka, mamina, Kyle
Komentáře (5)
Komentujících (4)