Foukání na duši
Anotace: ...a nejen na ni...
Foukat lze nejen na bolístku...
¨¨¨¨¨¨¨¨ ...Na duši zdravou,
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ by plula v štístku.
Aby se do ní radost vryla
a na věky ji zevnitř kryla
proti zlým duchům i emocem.
Zárodky ohně — lásek v srdci —
rozfoukat hodně, ať pak trpcí
dnové ni mraky je neuhasí.
Přežijí.
Přežijí,
¨¨¨¨¨¨¨¨ i když náhle tasí
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ zrádný tvor, co v duši nemocen.
Přečteno 316x
Tipy 22
Poslední tipující: divoska_jaja, Bíša, takova, Iva Borecká, isisleo, okapovaroura, Lorraine, Květka Š., Dota Slunská, Psavec, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)