Paví
Být pasačkou pávů
s duhovým peřím
řekla bych
Miláčku, já ti věřím
všechny tvé sliby
a všechny lži
co vryly se mi pod kůži
jak trny růže na stráni
tvá slova smutek zahání
jen šeptej je můj lháři
mým slzám na polštáři ...
Přečteno 281x
Tipy 12
Poslední tipující: Myrja, danav, Caracol, Psavec, labuť, Bíša, monterka, Churry
Komentáře (2)
Komentujících (2)