Prvoplanova
porad by asi chtela, aby prislo neco poetickyho
aby za ni ten chlapek prijel a rek neco, co jeste nerek
a ona mu rekla, ze lhala
chtela videt ty oci,
citit tu pritomnost
chtela si strasne moc vzpomenout.
vedela, ze by to byl pruser, protoze
poetika je strasne...
krasna, ale prvoplanova
(???????????????????????????)
Přečteno 275x
Tipy 10
Poslední tipující: Veru, Chonglee, stmivani.na.lepsi.casy, Severka, Janetee, embryo v hlave, Bíša, Churry
Komentáře (0)