Ve (vý)střihu

Ve (vý)střihu

Anotace: asi začínám být sladká, teď na chvilku. Pro HOMO... vím, že radši drsné, ale já si nemůžu pomoct

Sliby na přátelství a pravdu
Byly smyty dnešní bouřkou
A hromy
Které mě nabíjely světlem energie
Z obnovitelných zdrojů

V dlani čtyři krvavé ranky
/podle světových stran/
Přikryté skořápkou od ořechu
Co zbyl od vánoc

Růženec na krku
S němým vyznáním lásky
Nadčlověku
Co nejeví zájem
Vosk tekoucí po břiše
Jako vysvobození

Kulka v hlavě jako vzpomínka
Na lepší časy
S meluzínou na krku

Vyhřátá postel
Od žárovky pod přikrývkou
Ranní vejce ve vatě
Na stole pod Karlovým mostem
/ach ta romantika/
Růžové maliny rozmačkané
Po bílém ubruse těly
Které se neptají
Co je slušné nebo ne

Slunečnice ve výstřihu silnice
Tančí na šedomodrém pokladu
/podle kvality práce oranžových vest/
Bez hudebního sluchu hudby i tanečníka
Autor její alter ego, 09.07.2008
Přečteno 350x
Tipy 25
Poslední tipující: 0-0, Barunka=o), Skořicová princezna, Eclipse, jitro, prostějanek, už ne pernikova princezna, stmivani.na.lepsi.casy, Severka, David., ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

"vosk tekoucí po břiše"..jako by se mi strefilo do ústa/maloráž

14.07.2008 14:16:00 | jitro

líbí

ta se povedla...;)

10.07.2008 17:51:00 | Severka

líbí

jenže já, nadčlověk, jevím zájem!

10.07.2008 11:35:00 | 11477

líbí

Dobrá, až výborná a hlavně poslední čryřverší mně dostalo... sladká nebo drsnější, básníš si to skvěle :) proto prostě pořád mlsám tvoje básně s moooc velkou chutí :)

10.07.2008 00:22:00 | lennerka

líbí

Porozumění citem. Díky, moc hezké..."o)

09.07.2008 22:14:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel