Anotace: dnes jsem se opět přesvědčil, že lidská hloupost je věčná. Chtěl jsem napsat smutnou básničku, ale napadla mne vzpomínková ... tak třeba příště, až má mysl bude víc klidná, napíšu více než slovíčka vlídná ;)
Krásná a pocitová...vzpomínky jsou to nejvzácnější co máme... poklad, který nám nikdo nemůže vzít... jsou s námi a zvedají nás na nohy, když není nikdo na blízku.. děkuji za ní básníku, vyvolala ve mne pár krásných vzpomínek.
18.07.2008 09:54:00 | Klíček
Ta je tak krásná, že i já ukecaný tygřík mohu jen zjihle mlčet, ty nejsi obyčejný básník
09.07.2008 23:54:00 | SZN