...j.c. ...znám i jiné kameny ...ty když tě popadnou tak si v pr.... a pak v bolesti píšeš jako naše drahá přítelkyně ...:))) ...
22.07.2008 00:21:00 | WhiteSkull
Je pověst na Dálném Východu o kouzelném kameni jménem "Džaj". Jeho mocí lze léto změnit v zimu. Možná, že dokáže také změnit den v noc a dokonce tmu v páchnoucí hmotu.
Nevlastníš ten kámen?
****
J.s.
10.07.2008 06:24:00 | j.c.