Kamínek
Anotace: Věnováno úžasné ženě která mi ukázala cestu.
Kamínek pro štěstí na cestě leží,jak zvednout ho mám?
Líbit se každému mohu jen stěží,mám zůstat sám?
Stačí jen maličko sehnout se do trávy,
Sebrat ten kamínek který mi vypráví.
Jak ve šperku na šíji kdysi se houpal,
Lásku velikou prožít si doufal.
Kamínek pro štěstí už nezdobí tu šíji,
Pocestný jdoucí ho v trávě míjí.
Přesto že vidím ten kamínek v trávě,
Veliké dilema v hlavě mám právě.
Zvednout či nezvednout ublížit mu nechci,
Život mi nachystal zas novou lekci.
Čas prý ukáže se někdy říká,
Na nový život se těžko zvyká.
Snad mi promine ta má slova,
V životě zvedáme kamínky zas a znova.
Někdo ho odhodí,jiný v srdci nechá,
Někdo ho zatratí a životem spěchá.
Ať má každý ten svůj kamínek,
Lásky zažehne v srdci plamínek.
A kdo ho ještě nemá ať jde za námi,
Může se pro něj sehnout do trávy.
Přečteno 271x
Tipy 3
Poslední tipující: Divoženka1, isisleo
Komentáře (1)
Komentujících (1)