když vrána k vráně sedá, bílek žloutek si hledá:-)
(ach jo...já píšu dneska tak hloupé komentáře:-)
11.07.2008 19:49:00 | monterka
Je to hezké, co jest psáno ... jen já to beru aj z pohledu, že přátelství je jako vejce, pak přinde někdo a rozťukne ho ...
10.07.2008 13:43:00 | NikitaNikaT.
trošku mi nesedí anotace s obsahem - kvůli tomu milování... ono to většinou přátelství pokazí... no ale je to různý, nechám to páč jinak by byl komentář mnohem delší jak dílko... :o)
10.07.2008 10:57:00 | hanele m.