Vyjížďka
Ty mým sluncem,
co na tváři mě hřeje,
já tvým pohádkovým princem,
co na bílém koni tě veze
Naše jízda na koni,
dlouhá cesta krásy,
já si k tobě přivoním,
to je ta chvíle
pro milostné špásy
Slunce za obzor zacházelo,
my jsme spolu do trávy lehli,
co bude se dít nám docházelo,
až jsme se do sebe vpletli
Oběma nám bylo hezky,
chvíle velkého bláznění,
nad námi nebe metalo blesky,
a nám došlo, že
byli jsme si souzněni
Přečteno 268x
Tipy 3
Poslední tipující: Lenullinka, Jahodová kopretina
Komentáře (0)