Cirkus Nebezpečí
Anotace: Nechoďte tam......
Klaun co nože hází,
do terče nad vchodovými dveřmi,
když návštěvníci vchází,
strachují se nad smrtelnými úrazy
Hadí žena se zmijí,
ovijí si kolem krku,
lidé raději rychle mizí,
bojí se, že budou svědky
rychlého skonu
Žongléř si hází s meči,
velkými a hořícími,
jedna rána stačí,
aby vás meče přepůlili
Komentáře (0)