Bolavé pocity duše..
Spojení prstů..
Bláznivý pocit..
Splynutí dne..
S vlnami noci..
Ve vánku tmy..
Hledáš poztrácené..
Dny..
Jak míček ukrytý..
V golfovém poli..
Ztracený po jednom..
Úderu holí..
Cachtáš se v kaluži..
Plněné solí..
V pohledu slova..
Co nepřebolí..
Padají do náruče..
Nekonečné..
Zloby..
Jak suchý strom..
S tisícem letokruhů..
Máš v duši hrob..
Motáš se v jednom kruhu..
Emoce padají..
Na sluneční duhu..
A srdce mučeno je..
Na soustruhu..
Bolavých vzpomínek..
.
.
Čekáš až spadne..
Kamínek..
Co vnese tepla..
Pramínek..
Přečteno 377x
Tipy 32
Poslední tipující: PIPSQUEAK, bělásek, Noc17, kavec, Dota Slunská, Lorraine, spare, monterka, vodnař, Belmon, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)