Ranná električka
Anotace: ide ide deviatka, vezú sa v nej prasiatka
Bežím cez park poza kríčky
rozospatý bez rozcvičky
práve v dobe rannej špičky
na zastávku električky
Ide ide deviatka vezú sa v nej prasiatka
ide ako hodinky zatáča do rovinky
nastupujú ľudia vystupujú sardinky
Stojíme tam nevyspatí
v teniskách a krátkom tričku
a čakáme na tú našu
preplnenú električku
Tichúčko si šepkáme
nikto nevie o čom
možno že sa dočkáme
keď pôjdeme kočom
Ide ide osmička a riadi ju Anička
ide ako hodinky zatáča do rovinky
nastupujú ľudia vystupujú sardinky
Tlačíme sa pekne všetci
a stojíme celou cestou
to sú iba plané reči
že nájdeme voľné miesto
Tichúčko si šepkáme
nepôjdeme kočom
my sa radi tlačíme
je to vieme o čom
Ide ide deviatka vezú sa v nej prasiatka
ide ako hodinky zatáča do rovinky
nastupujú ľudia vystupujú sardinky
Přečteno 392x
Tipy 12
Poslední tipující: Martyn, prostějanek, Lorraine, jita.1965, janewe, okapovaroura, Iva Borecká, Psavec, Marťafon
Komentáře (7)
Komentujících (7)