Povzdech hrošíka
Byl jsem mladý blázen,
který dávno dopad na zem,
po hlavě vletěl do průseru,
hezkých pár let se z něj nevyberu.
Mám teď čas přemýšlet,
kam žene se tenhle svět,
proč dělal jsem ho ještě horší
a navlékal si kůži hroší.
Do nebe se už nedostanu,
půjdu se "ohřát" do pekla,
litovat hříchů nestačí,
aby mi hroší kůže vyměkla.
Přečteno 283x
Tipy 3
Poslední tipující: Grafomanická MIA
Komentáře (2)
Komentujících (2)