Krása noci
Anotace: Tma nemusí být vždy jen ponurá, vždyť na všem se dá nalézt něco krásného.
Obloha konečně ztmavla,
hvězdy už se zase třpytí.
Nejradši by i čas zastavila,
když noc ji za ruku chytí.
Posypaná hrstkou prachu,
jenž mysl ošálí.
A s trochou příjemného strachu,
noc před dnem volí.
Posadí se do trávy,
na louku uprostřed lesů.
Zaposlouchá se do houkání sovy,
a zbaví se veškerého stresu.
Tomu pocitu se nemůže nic vyrovnat,
když zadívá se do dálky.
vedle ní se plazí had,
a kousek dál běhají laňky.
Přečteno 312x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, Květka Š., varna344
Komentáře (1)
Komentujících (1)