Prometheovi tvorové
Kolik zůstalo studeného chladu Titánů
a kolik Amaltheiny duše
v nás . . . Prométheových tvorech . . .
Jsme trochu mocný bůh
a trochu kozí máma
Podivná kombinace . . .
Přečteno 291x
Tipy 4
Poslední tipující: Marfuša, Lota
Komentáře (1)
Komentujících (1)