Světácká
Anotace: Tobě a sobě... promiň
Na modrým svetru
Suvenýry z cest
Za obzorem
Velký letadlo
Který se houpá
Na větru
Protože se mu chce
Ty na jeho křídle
A já na druhým
Jako milenci bez košile
Z rádia neobvykle hrají jazz
slečny z ulice na něj tančí kankán
S vousy na rtech
Odrazy v bubnu
Bezezvuké
S nádechem oranžových západů
Klíče na provázku
Ze tkaniček
A oběšenec na klice
Ve volném prodeji
Přečteno 318x
Tipy 22
Poslední tipující: Netty de Touvenell, Paralelní možnosti, 0-0, stmivani.na.lepsi.casy, prostějanek, jitro, Iva Borecká, lennerka, okapovaroura, 11477, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)