Anotace: trochu básně na téma Na Větrné hůrce... asi se moc nerýmuje, ale je to zábava;)
Heathcliff je náš Bůh,
line se za ním strašný puch.
Potřebuji jeho něžné srdce,
aby mne dostal do márnice.
Jeho čest a soucit je na něm,
není nic jiného než blázen!