Boj andělů
Anotace: andělská křídla dostávají popelavý nádech šedi
Bojují andělé a démoni
v mém srdci-na bitevním poli,
ale andělská křídla
dostávají popelavý nádech šedi
Jen čekám, až uplně zčernají
Poslouchám melancholickou melodii jejich pláče,
která je něžným pohlazením pro mé černé srdce
Všichni mí andělé už padli,
ale jeden stále vzhlíží k nebesům
Jsem černá trnitá růže,
rostoucí na louce hříšných myšlenek,
kde každá květina je dokonalá
Růže, která čeká na svůj vlak do pekla,
ale nemůže sehnat vstupenku
Přečteno 282x
Tipy 1
Poslední tipující: Vladimír P.
Komentáře (0)