Potulný malíř
Anotace: ..tak jak mi někdy je...
Jsem potulný malíř
bez štětce a plátna
paletou je mi zloba
kterou páchám a vkresluji
do tváří nevinných.
Mstím se a nevím za co
všem těm, kterým osud vzal to
co nadělil mně.
Komentáře (1)
Komentujících (1)