Odlétám
Mé smutné střepy s ostří nožů v piruetách,
vybruslí Vám s něžností ledovou plochu.
Tančící perly mých slaných očí v tmách,
ukradnou měsíci stříbro…alespoň trochu...
...má nešťastná duše měsícem postříbřená,
v blescích Vám šťastně probleskuje světlem.
Symfonii mého srdce doladím tak udřená,
a z cizích světů jak chmýří odlétám s větrem...
Komentáře (1)
Komentujících (1)