.
Možná utíkáme tak rychle,
že vidíme před sebou jen obzor
a okolí nám uniká,
Možná že máme oči zavřené
a obzor není
jenom tvrdá zeď nás uvítá …
Možná jsme pořád ještě děti
a tohle je jenom hloupá hra na dospělé ..
Možná nejsme zase vůbec tak důležití
jak si myslíme, pro sebe a pro jiné ….
až to všechno pomine …
Jsme prostě tady …. a pyramidy stavíme …
*-…. a co na tom ..
... ... ... že nevíme vůbec proč …
*
17.07.2008 19:04:00 | HarryHH