Náhlý konec
Anotace: Na památku mého dědy (+31.5.2008)
Zavřely se další dveře,
které nikdo neotevře,
v srdcích jen bolest a žal,
pánbůh vydal, pánbůh vzal.
Těžké jsou teď všechny dny,
špatně se spí, chmurné sny,
snad je dobře
tam nahoře.
Rádi jsme tu s tebou byli,
tvou životní moudrost ctili,
tvé rady jsme vždy brali vážně,
i když nezněly hned jasně.
Rádi jsme se dovídali,
jací jsme byli, když jsme spali,
když jsme byli v koncích tady,
ty věděl sis vždycky rady.
Stále žiješ v našich srdcích,
víme, že jsi kdesi v mracích,
díváš se na nás a my víme,
že tě NIKDY,
NIKDY neztratíme.
Přečteno 316x
Tipy 5
Poslední tipující: Leedram, Noc17, Simísek
Komentáře (2)
Komentujících (2)