Duše upatlaných omylů
V prázdném pokoji prázdná duše.
Sedí a píše.
Nesmysly.
V prázdném pokoji sedí mé prázdné já.
A se slovy si pohrává.
Do oněch slov skládá písmena.
Sedí.
Je tichou duší bez jména.
Cigaretou propálená vzpomínka.
Přišroubovaná klika.
Upatlaná od trapného snění.
Kašlu na jmění.
Všech zbohatlických debilů.
To má je ta duše.
Duše upatlaných omylů.
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: PoeziGirl
Komentáře (2)
Komentujících (2)