búrková
Anotace: ...len myšlienka... mnohým nehodná povšimnutia...:)
Viac než si myslíš
Závidím búrke,
Že môže len tak prísť,
Premiešať moje sny
A zase vyprchať
\kamsi...do neznáma
Je to stará známa,
Čo pletie moje siete.
Viete...
(hm....neviete nič)
(Láska je už iba úbohý gýč...)
Viac než vieš,
Som tu ja
Ako horúca láva
Stekám po tvojom srdci.
Mudrci
mi pošepkali slová:
“Láska všetko zdolá“
Nezdolala...
Ja vyschla som....
Ako ta žeravá láva
Přečteno 249x
Tipy 11
Poslední tipující: fialová, Vlk v rouše, cordeli, Franti, okapovaroura, Iva Borecká, spare
Komentáře (3)
Komentujících (3)