Skúsme
Na nohách...
Dôjdem až
Na pokraj hory...
Zabolí...
Že musím skočiť!
Prosiť
je zbytočné....
Veď neumierať
Neznamená žiť!
Na pokraji...
Priepasti...
Tam stoja
V kruhu nešťastní,
Čo pustili balónky..
(plné pretvárky)
Skúsme
Navrátiť slnká
Tým,
Čo neumierajú...
Len prestavajú žiť.
Skúsme...
Přečteno 242x
Tipy 7
Poslední tipující: Zasněný básník, Franti, spare
Komentáře (2)
Komentujících (2)