Kočičí život
Chudý, životem bohatý
plamen radosti v očích nezhasíná.
Vděčný za kouli z papíru,
za spěšné pohlazení,
s předením pokojně,
v náruči usíná.
Neznajíc zlobu,
jen život hravý,
plnou mističku - slyšíc na čičiči!
zachytnou chloupky,
v pyramidách malých,
ty ouška bystrá - kočičí.
Přečteno 250x
Tipy 12
Poslední tipující: dablik007, carodejka, Jiparo, cevert, excited, malá čarodejnice wiggová netopýrková, d---
Komentáře (2)
Komentujících (2)