Miniinterwiew s Upírem...
Anotace: koho všeho člověk v restauraci noci nepotká...
Na toulkách (půl)nočním vesmírem
do jedné hospůdky zapadl jsem
a u stolu pak seděl s upírem…
Pití nám nosila Zrzavá Mery
já pil whisku, on zas sherry…
Podivím se:
Copak? Už žádná míza z lidí?
On s úsměvem odvětil:
(plaše jako když se stydí)
Lidi už jsou dávno pasé
my teď pijem výtažky
z bylinek, ovoce, okvětí…
a už žádná krev z krásek
Přečteno 303x
Tipy 11
Poslední tipující: pejrak, Noc17, Janetee, SZN, hanele m., monterka, labuť, Bíša
Komentáře (4)
Komentujících (4)