Sláva
Dneska máme velkou slávu
sejde se nás bezpočet
budeme slavit až do rána,
že z muže mého se stává kmet
V paneláku 3+1 bude lidí 18
já posnídám Metaxu
u srdce mne bude hřát
Svíčková je uvařená
nemusím se bát
co by vzorná žena
je vše akorát
Držte mi palce
ať to zvládnu
až ráno dnít se bude
ať teprve padnu
Přečteno 445x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, sluníčko sedmitečné, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Štěpina G, Psavec, Bíša, monterka, labuť, zzlatý
Komentáře (7)
Komentujících (7)