Dýchej!
Anotace: osudy lidí jsou tak kruté
krutý život, osudy lidí,
bolí srdce, na zhroucení
cítit bolest druhých,
strach že potkat tebe osud může,
bít se musíš
žít život naplno, vždyt nevíš, kdy pod mostem skončíš!
dýchej..
Přečteno 297x
Tipy 5
Poslední tipující: Lady Carmila, Květka Š., Bíša, PoeziGirl
Komentáře (2)
Komentujících (2)