Hic sunt leones
Najednou jsi vprostřed davu na náměstí
záplava tváří valí se s hromobitím
ručičky hodin ustrnuly - přítomnost plane
topíš se v moři všeho lidského
hrana zvoní o hranu
a tonucí se krásy chytá
zaskřípění pera po papíře
symfonie melancholie dere se na povrch
písmeno za písmenem oblaka rozevírá
a nebe probodené letem havrana
barví se do ruda s příchodem večera
a v srdci svém nalézáš krajinu kde žijí lvi
dosud svobodní.
Přečteno 334x
Tipy 14
Poslední tipující: 6thSun, drsnosrstej kokršpaněl, Norah Szankot, Ctěný pán, hanele m., Noc17, Iva Borecká, Romana Šamanka Ladyloba, takova, Kyle
Komentáře (7)
Komentujících (5)