Hořkosladká káva
Venku spadlo moře
Zrovna, když jsme seděli za tlustým sklem
Barvy lahve
Nad šálkem marnosti
A probírali prostěradla
Která nám prošla životem
Meruňkovými sny
A v létě
Pod nebem z milostí
Jak to chutná?
Jak hořkosladká káva
Na politém ubruse.
Přečteno 290x
Tipy 11
Poslední tipující: Iva Borecká, Caracol, hanele m., Churry, Bíša, saddova, monterka
Komentáře (7)
Komentujících (6)