Anotace: variace na Hemmingwaye
Ty poslední 3 verše...to je přesně ta pomíjivost.Úspěch je stejně subjektivní jako realita.Připustíte si ho a je tu. A nebo taky neee!
13.07.2008 01:32:00 | litisabusus
jak libozvucna jsou pro mne tato slova v te basni, neb ja jsem obdivovatelka techto pozoruhodnych slov.spojeni..
12.07.2008 22:23:00 | saddova