Loďka
Anotace: ....co jezdí jen jedním směrem....
Houpá se loďka u mola v přístavu,
bez vesel ve tmě ztracená.
Houpá se loďka u mola v přístavu,
sedí v ní převozník bez jména.
Za minci malou ja z pláže oblázek,
přes řeku rád tě dopraví,
na druhém břehu nechá tě vystoupit,
a ani slovo nepoví.
Na druhém břehu navždy už zůstaneš,
ta loďka zpátky nejezdí,
na druhém břehu vlastního života,
co tě tam čeká?
To jen Bůh ví...
Komentáře (0)