Anotace: ...
ovsem tohle se mi celkem zalibilo, da se tam cist mezi radky a mnohe si vlastni predstavivosti domyslet, jsem toho nazoru, ze autor ma v hlave neco jineho nez ja jako ctenar :)
a to je prave to skvely..pro mne, ze mam prostor ...
12.07.2008 22:32:00 | saddova